Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
TM6 TM5 TM31

Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing

4.6 (17 ocen)

Składniki

Apricot stuffing

  • 1 garlic clove
  • ½ eschalot (approx. 40 g)
  • 20 g butter
  • 80 g dried apricots
  • 50 g raw hazelnuts
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 pinch salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste

Turkey, potatoes and sauce

  • 1 garlic clove
  • ½ eschalot (approx. 40 g)
  • 20 g butter
  • 500 g water
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 6 small potatoes, well washed, cut into halves
  • 2 skinless turkey breasts
  • 20 g dry white wine
  • 20 g plain flour
  • 1 tbsp Dijon mustard
  • 1 - 2 pinches salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
18906.3 kJ / 4518.7 kcal
Białko
516 g
Węglowodany
155.1 g
Tłuszcz
191.4 g
Tłuszcz nasycony
54.6 g
Błonnik
21.8 g
Sód
1640.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r78747