Wersje kompatybilne
Pescado, mariscos y verduras asadas con arroz integral
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de arroz basmati integral
Pescado y verduras asadas
- 100 g de espinacas baby frescas
- 6 - 8 de filetes de pescado blanco (aprox. 1000 g)
- 200 g de langostinos crudos grandes pelados
- 200 g de mejillones frescos limpios
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de nata (18% materia grasa)
- 200 g de queso manchego semicurado en trozos
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 150 g de pimiento rojo en juliana
- 150 g de pimiento verde en juliana
Cocción de arroz
- 650 g de agua
- 1 cucharadita de sal
Para servir
- 100 g de canónigos
- 100 g de hojas de rúcula
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 cucharadas de vinagre
- 2 - 4 cucharadas de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2891 kJ / 691 kcal
- Białko
- 59.8 g
- Węglowodany
- 47.1 g
- Tłuszcz
- 29.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.4 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 1779.4 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r787408