Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 特级初榨橄榄油
- ¾ 茶匙 盐
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 1 - 2 颗 柠檬, 选用有机的,刨出皮屑和挤出汁液
-
4
片 比目鱼排 (每片约120-200克)
lub 4 片 白鱼排 (任何一种白鱼肉皆可,每片约120-200克) - 200 克 综合蔬菜 (如:胡萝卜、西葫芦、块根芹菜、芜菁),切块
- 6 支 新鲜意大利芹, 只取叶子
- 500 克 水
- 400 克 土豆, 去皮,切片(3厘米)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r78532