Rosemary and thyme polenta chips
TM6 TM5 TM31

Rosemary and thyme polenta chips

4.4 (54 oceny)

Składniki

  • 2 tsp olive oil, plus extra for greasing
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only, finely chopped
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only, finely chopped
  • 480 g water
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 100 g polenta (cornmeal)
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 2 pinches salt, plus extra to taste
  • 20 g butter, for frying

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1246.3 kJ / 297.9 kcal
Białko
3.7 g
Węglowodany
40.1 g
Tłuszcz
13.5 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Błonnik
2.1 g
Sód
162.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r78479