Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau
TM6 TM5 TM31

Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau

2.7 (41 ocen)

Składniki

  • 350 g de poireau, en morceaux
  • 200 g de boulgour
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 700 g d'eau bouillante
  • 1 citron jaune, en rondelles fines
  • 16 aiguillettes de poulet
  • ½ bouquet d'estragon frais

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1581 kJ / 374 kcal
Białko
43 g
Węglowodany
39 g
Tłuszcz
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r783419