栗子紅燒肉
TM31 TM5 TM6

栗子紅燒肉

4.7 (30 ocen)

Składniki

  • 30 克 薑, 切片
  • 10 克 新鮮紅辣椒, 去籽、切斜片
  • 25 克 蔥, 切段
  • 20 克 蒜頭
  • 30 克 油
  • 400 克 帶皮五花肉, 切塊(約2公分)
  • 60 克 紅蘿蔔, 切塊(約2公分)
  • 80 克 去皮熟栗子, 整粒
  • 45 克 醬油
  • 75 克 米酒
  • 2 茶匙 細砂糖

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2014 kJ / 481 kcal
Białko
14.5 g
Węglowodany
13.3 g
Tłuszcz
39.7 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r78093