Urządzenia i Akcesoria
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porties
Składniki
-
licht oudbakken witbrood in kleine stukken80 g
-
verse peterselie enkel de bladeren6 takjes
-
uien gehalveerd80 g
-
rundergehakt verdeeld in 3-4 porties500 g
-
ei1
-
zout1 ¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zoete paprikapoeder3 tl
-
gedroogde tijm1 tl
-
tomatenpuree100 g
-
water550 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
boter in stukken50 g
-
aardappelen medium, in stukken (0,5 cm)400 - 500 g
-
groene paprika's in stukken (3-4 cm)2 - 3
-
tomaten in vier gesneden1 - 2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
32 g
Kalorie
2311 kJ /
552 kcal
Tłuszcz
29.8 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
40.8 g