Salsa verde
TM6 TM5 TM31

Salsa verde

4.0 (6 ocen)

Składniki

  • 80 g extra virgin olive oil, plus extra to cover
  • 30 g red onion
  • 10 g red wine vinegar
  • 1 garlic clove
  • 20 g baby pickled capers
  • 4 anchovy fillets
  • 3 sprigs fresh basil, leaves only
  • 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only

Wartości odżywcze
na 180 g
Kalorie
3210.4 kJ / 767.3 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
5.3 g
Tłuszcz
81.1 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Błonnik
1.5 g
Sód
1064.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r77758