Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
200 g
Składniki
-
500 g wody
-
200 - 300 g żółtej fasolki szparagowej, świeżej, lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, pokrojonej na 3-5 cm kawałki200 - 300 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, pokrojonej na 3-5 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
17.5 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
162.2 kJ /
38.8 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE
20 Przepisów
Polska
Polska