Urządzenia i Akcesoria
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
12 stuks
Składniki
-
teentje knoflook1
-
Cheddar kaas in stukken40 g
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)300 g
-
rode bieten (passend in de opening van het mengbeker deksel)350 g
-
olijfolie5 el
-
eierdooier1
-
zout¼ tl
-
gemalen peper3 snuifjes
-
paneermeel en iets meer om in te wentelen90 - 130 g
Yoghurt dip
-
yoghurt150 g
-
olijfolie1 el
-
limoenschil1 tl
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
verse peterselie als afwerking½ bos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
186.8 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
616.5 kJ /
147.4 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flexitarische smaken
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks