Urządzenia i Akcesoria
Bärlauch-Chnöpfli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Gruyère in Stücken (2 cm)100 g
-
Bärlauch in Stücken (4 cm)100 g
-
Eier3
-
Wasser100 g
-
Olivenöl20 g
-
Weissmehl300 g
-
Salz1 TL
-
Muskatnuss, gemahlen¼ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Wasser3 l
-
Salz1 EL
Chnöpfli braten
-
Bratbutter2 EL
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer4 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Białko
21 g
Kalorie
2229 kJ /
532 kcal
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
53 g