Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
40
g de queso pecorino en trozos
lub 40 g de queso parmesano en trozos
- 1 diente de ajo
- 30 g de cebolleta parte blanca y verde, en trozos
-
150
g de tocino cortado en dados (guanciale o tocino ibérico)
lub 150 g de dados de beicon - 15 g de aceite de oliva
- 1 huevo
- 3 yemas de huevo
- 25 - 30 g de pasta de miso blanco (shiro miso)
- 50 g de leche
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de sal gorda
-
400
g de fideos udon frescos
lub 400 g de fideos udon - semillas de sésamo (opcjonalnie)
- cebollino fresco (opcjonalnie)
- chile seco desmenuzado (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1800 kJ / 430 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 25.4 g
- Tłuszcz
- 32.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.4 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 1393.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r771540