Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
TM6 TM5 TM31

Broccoli, chilli and pine nut spaghetti

4.5 (162 oceny)

Składniki

  • 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • ½ lemon, zest only, no white pith
  • 200 g broccoli, cut into small florets
  • 1300 g water
  • 300 g dried spaghetti, broken into halves
  • 2 tsp sea salt
  • 80 g olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 2 long red chillies, deseeded if preferred
  • 130 g pine nuts
  • 150 g dry white wine
  • 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 pinch ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 6 portions
Kalorie
13483.7 kJ / 3210.4 kcal
Białko
104.2 g
Węglowodany
221.7 g
Tłuszcz
207.7 g
Tłuszcz nasycony
38.3 g
Błonnik
28 g
Sód
7846.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r77137