Wersje kompatybilne
Feta croccante con insalata di cavolo rosso e mela
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di pane raffermo, a pezzi
- 30 g di semi di sesamo
- ½ cucchiaino di curry in polvere
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di capperi sott'aceto, sgocciolato
- 20 g di foglie di basilico fresche
- 20 g di foglie di prezzemolo fresco
- 80 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- 300 g di cavolo rosso, tagliato a pezzi
- 150 g di mela, qualsiasi tipo, sbucciata, snocciolata e tagliata a pezzi
- 1 cucchiaino colmo di semi di cumino
- 10 g di miele
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 30 g di farina integrale
- 300 g di Feta
- 1 uovo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2333.3 kJ / 557.7 kcal
- Białko
- 17.5 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 40.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.5 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 1829.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r770505