Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 榨菜 ,切丝
- 150 克 猪里脊肉 ,切丝
- 15 克 生抽
- 5 克 料酒
- ½ 茶匙 淀粉 (约2克)
- 20 克 油
- 300 克 土豆 ,去皮,切1厘米条状
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 731.5 kJ / 175 kcal
- Białko
- 10.1 g
- Węglowodany
- 15.8 g
- Tłuszcz
- 8.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 1300 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r769560