土豆榨菜肉丝
TM6 TM5

土豆榨菜肉丝

4.0 (12 ocen)

Składniki

  • 100 克 榨菜 ,切丝
  • 150 克 猪里脊肉 ,切丝
  • 15 克 生抽
  • 5 克 料酒
  • ½ 茶匙 淀粉 (约2克)
  • 20 克 油
  • 300 克 土豆 ,去皮,切1厘米条状

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
731.5 kJ / 175 kcal
Białko
10.1 g
Węglowodany
15.8 g
Tłuszcz
8.2 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Błonnik
1.4 g
Sód
1300 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r769560