Baked Cabbage Pierogis
TM6 TM5

Baked Cabbage Pierogis

4.5 (15 ocen)

Składniki

Dough

  • 200 g plain flour
  • 100 g butter, cold, cut into pieces
  • 50 g sour cream
  • 1 egg
  • ¼ - ½ tsp sweet paprika (optional)
  • ¼ tsp salt

Cabbage stuffing

  • 500 g water
  • 250 - 280 g Savoy cabbage, cut into pieces
  • 80 g onion, cut into halves
  • 10 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 50 g butter, cut into pieces
  • ½ - ¾ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Making dumplings

  • 1 tbsp sour cream, to brush
  • 1 egg yolk, to brush
  • plain flour, to dust
  • caraway seeds, to sprinkle

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
357.6 kJ / 85.5 kcal
Białko
1.5 g
Węglowodany
7.2 g
Tłuszcz
5.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Błonnik
0.6 g
Sód
90.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r769286