Yoğurt Soslu Buğday Salatası
TM6

Yoğurt Soslu Buğday Salatası

4.0 (4 oceny)

Składniki

  • 250 g aşurelik buğday, 1 litre su ile 8 saat ıslatılıp süzülmüş (ıslatılmamış hali 250 g)
  • 2000 g su
  • 2 ¾ tk tuz
  • 100 g fındık turp, ince dilimlenmiş
  • 140 g konserve mısır, suyu süzülmüş
  • 100 g salatalık, küp küp doğranmış
  • 150 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
  • 50 g beyaz peynir, sert, kabaca ufalanmış
  • 10 dal frenk soğanı, ince dilimlenmiş
  • 200 g yoğurt, yağlı
  • 1 diş sarımsak (isteğe bağlı)
  • 10 g hardal
  • 10 g bal
  • 15 g sirke
  • 10 g zeytinyağı
  • 10 g limon suyu
  • ⅛ - ¼ tk toz karabiber

Wartości odżywcze
na 1 porsiyon
Kalorie
1083 kJ / 258 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
38 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.7 g
Sód
627 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r768321