Wersje kompatybilne
Torta di patate dolci e cocco (senza glutine e senza lattosio)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di patate americane dolci, pelate e a cubetti
- 540 g di acqua
- 55 g di olio di cocco
- 1 stecca di vaniglia
- 3 uova
- 100 g di zucchero di canna
- 200 g di latte di cocco
- 1 cucchiaio di Rum
- 40 g di zucchero
- 20 g di cocco disidratato grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1044 kJ / 249 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 35.1 g
- Tłuszcz
- 9.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.9 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 101.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r768188