Urządzenia i Akcesoria
Chicken and vegetable purée (first foods)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
755 g
Składniki
-
onion peeled and cut into pieces (2 cm)¼
-
carrot peeled and cut into pieces (2 cm)½
-
sweet potato peeled and cut into pieces (2 cm)250 g
-
pear cored and cut into pieces (2 cm - see Tips)90 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tips)½ tsp
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (1 cm)100 g
-
zucchini cut into pieces (2 cm)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 755 g
Sód
269.9 mg
Białko
24.9 g
Kalorie
1763.7 kJ /
421.5 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
71.6 g