Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di fagioli cannellini secchi
- acqua q.b.
- 1000 g di brodo vegetale
Cipolle insaporite
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolla rossa di Tropea in 8 spicchi
Terminare la preparazione
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di peperoncino in polvere (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 507.6 kJ / 346.8 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.4 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 37.5 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r767191