Risotto au citron, burrata et romarin
TM6 TM5 TM31

Risotto au citron, burrata et romarin

3.4 (49 ocen)

Składniki

  • 1 citron jaune, et un récipient d'eau froide
  • 800 g de bouillon de légumes
  • 1 oignon, coupé en quatre
  • 1 gousse d'ail
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g de riz spécial risotto, type arborio
  • 60 g de vin blanc
  • 1 brin de romarin frais
  • 2 fromages burrata de petite taille, coupés en deux

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2180 kJ / 521 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
55 g
Tłuszcz
21 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r766501