Wersje kompatybilne
Solomillo con salsa de pimienta, judías verdes y gratén de patatas (Al vacío)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa de pimienta
- 20 g de granos de pimienta variada
- 10 g de aceite de oliva
- 100 g de chalota en mitades
- 30 g de brandy
- 100 g de agua
- ½ pastilla de caldo de ave, sin gluten, desmenuzado
- 1 cucharadita de sal
Gratén de patatas
- 6 patatas en rodajas de 5 mm
- 400 g de nata sin lactosa
- 200 g de leche sin lactosa y sin azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Solomillo
- 800 g de solomillo de ternera en 4 medallones
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 chorritos de aceite de oliva
- 1400 g de agua
- 30 g de zumo de limón
Judías verdes y salsa de pimienta
- 250 g de judías verdes redondas frescas en mitades
- 1 cucharadita de maicena (disuelta en una cucharada de agua)
- 200 g de nata sin lactosa
- 2 chorritos de aceite de oliva
- 1 - 2 cucharadas de zumo de limón
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 4320.3 kJ / 1032.6 kcal
- Białko
- 50.1 g
- Węglowodany
- 82.9 g
- Tłuszcz
- 52.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.9 g
- Błonnik
- 11.1 g
- Sód
- 1532.3 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r766097