Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Spaetzle
- 450 g un
- 1 tk tuz, Spatzle'leri pişireceğiniz su için ekstra 2 tk tuz
- 225 g yumurta (yakl. 4 orta boy yumurta)
- 225 g su, Spatzle'leri pişirmek için ekstra 3 litre su
- 2000 g soğuk su, pişen Spaetzle'leri soğutmak için
- 1 yk zeytinyağı
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Birleştirme
- 40 g zeytinyağı
- 100 g soğan, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 400 g hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz, şeritler halinde kesilmiş (3 x 1 cm)
- 250 g kültür mantarı, küçükler dörde büyükler altıya bölünmüş
- 150 g su
- 200 g krema
- 15 g mısır nişastası
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- 2 tk hardal
- 50 - 60 g tereyağı, parçalara bölünmüş, damak tadına göre
- 10 - 15 sap frenk soğanı, ince doğranmış
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2521 kJ / 600 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 773 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r766063