Mousse ai frutti rossi
TM31 TM5 TM6

Mousse ai frutti rossi

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 5 fogli di gelatina (10 g)
  • 50 g di acqua
  • 300 g di frutti rossi misti, freschi (es. fragole, lamponi...)
    lub 300 g di frutti rossi, congelati (es. fragole, lamponi...)
  • 200 g di zucchero
  • 250 g formaggio fresco spalmabile
    lub 250 g di ricotta
  • 250 g di panna, min. 30% di grassi fredda

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1432 kJ / 342 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
38 g
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r76492