Urządzenia i Akcesoria
Lamb and vegetable purée (first foods)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
560 g
Składniki
-
zucchini (approx. 80 g), cut into pieces1
-
asparagus spears cut into pieces (see Tips)3
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion¼
-
carrot (approx. 80 g), cut into pieces1
-
garlic clove1
-
lamb mince250 g
-
tomato paste20 g
-
potato (approx. 80 g), cut into small pieces1
-
water150 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tips)½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 560 g
Sód
264.8 mg
Białko
50.6 g
Kalorie
4757.8 kJ /
1137.1 kcal
Tłuszcz
79.4 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
28.8 g
Węglowodany
56.4 g