Pesce al vapore con verdure miste
TM31 TM5

Pesce al vapore con verdure miste

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • ¾ cucchiaino di sale
  • cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 - 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza e il succo
  • 4 filetti di rombo (120-200 g l'uno)
    lub 4 filetti di pesce bianco (120-200 g l'uno)
  • 200 g di verdure miste (carote, zucchine, gambo di sedano, rape) a pezzi
  • 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 500 g di acqua
  • 400 g di patate pelate e a fette (3 mm)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1693 kJ / 404 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
19 g
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r76457