Urządzenia i Akcesoria
Krémová kuřecí polévka
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porce
Składniki
-
85 gramů kořenové petržele na kousky (3 cm)
-
150 gramů mrkve na kousky (3 cm)
-
45 gramů cibule napůl
-
130 gramů červené papriky bez jádřince, na čvrtky
-
15 gramů olivového oleje
-
300 gramů kuřecích prsou
-
1 čajová lžička soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
350 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
450 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)2 čajové lžičky dochucovací pasty
-
2 snítky hladkolisté petržele jen lístky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
709.8 mg
Białko
19 g
Kalorie
2103.7 kJ /
502.8 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
22.7 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Příběhy chutí III
26 Przepisów
Czechy
Czechy