Spigole all'acqua pazza
TM31 TM5

Spigole all'acqua pazza

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 1 rametto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
  • ½ - 1 spicchio di aglio, a seconda del gusto personale
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 3 pomodoro ciliegino in quarti
  • 20 g di vino bianco, secco
  • 500 g di acqua
  • 400 - 500 g di patate (3-4 patate) a fette (½ cm) o a pezzi (3-4 cm)
  • 2 spigole (300 g ognuna), squamate e eviscerate
  • 1 ½ cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
  • 1 pizzico di pepe, macinato fresco

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1020 kJ / 244 kcal
Białko
26.4 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r76395