Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Portakallı Krema
- 100 g şeker
- 4 - 6 parça portakal kabuğu, şeritler halinde soyulmuş, sadece turuncu kısımları
- 50 g portakal suyu
- 35 - 40 g limon suyu
- 60 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 2 yumurta
- 2 yumurta sarısı
Hamur
- 45 g su
- 85 g süt
- 1 yumurta
- 1 tutam tuz
- 1 tk vanilya aroması (opcjonalnie)
- 5 g taze maya, ufalanmış
- 25 g şeker
- 180 g ekmek unu
- 150 g kek-pasta unu
- 45 g tereyağı, oda sıcaklığında, küçük parçalara bölünmüş
Tereyağı-Tarçın Dolgusu
- 85 g tereyağı, oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş
- 50 g esmer şeker
- 5 g toz tarçın
Birleştirme ve Pişirme
- 1 tk tereyağı
- sıcak su, mayalama sırasında fırına koymak için
Çırpılmış Yumurta Akı-Şeker Karışımı
- 2 yumurtanın akı
- 50 g su
- 200 g şeker
- 1 - 2 yk pudra şekeri, serpmek için
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2521 kJ / 603 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 103.2 g
- Tłuszcz
- 16.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.7 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 103.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r763891