Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 300 g di patate rosse di media dimensione (vedere consigli)
Spiedini
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di acqua
-
500
g di polpo fresco
lub 500 g di polpo surgelato - 250 g di olio di semi di girasole
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1973.5 kJ / 471.7 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 42.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.6 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 645.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r762795