Patate e fagiolini al pesto (TM6)
TM6

Patate e fagiolini al pesto (TM6)

4.6 (16 ocen)

Składniki

Pelare le patate

  • 600 g di acqua
  • 400 g di patate di media dimensione (vedere consigli)

Patate e fagiolini

  • 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di aceto di vino bianco
  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 2 pizzichi di sale
  • 400 g di acqua
  • 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
648 kJ / 155 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r762792