Urządzenia i Akcesoria
Bolachas de chocolate negro recheadas com creme de chocolate branco
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 50 min
25 unidades
Składniki
Ganache
-
chocolate branco partido em pedaços200 g
-
natas280 g
Bolachas
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços75 g
-
manteiga cortada em pedaços125 g
-
açúcar65 g
-
farinha mais q.b. p/ polvilhar155 g
-
sal1 pitada de
-
cacau em pó s/ açúcar2 c. sopa de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
18.8 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
720 kJ /
172.1 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bimby® Noir
27 Przepisów
Portugalia
Portugalia