Wersje kompatybilne
Arroz con puerro, apio, espinacas y champiñones
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de puerro en rodajas
- 50 g de pimiento verde en trozos
- 25 g de tallos de apio
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vino blanco
- 150 g de hojas de espinaca frescas
- 300 g de arroz de grano largo
- 800 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l)
- 2 pellizcos de colorante amarillo
- ½ cucharadita de sal
- 1 lata de champiñones laminados en conserva (peso escurrido 180 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1092 kJ / 261 kcal
- Białko
- 5.49 g
- Węglowodany
- 39.32 g
- Tłuszcz
- 9.11 g
- Błonnik
- 2.76 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r76254