Urządzenia i Akcesoria
Les longués de Montpellier
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
30 pièces
Składniki
-
250 g de farine de blé
-
50 g de sucre en poudre
-
90 g de vin rosé
-
85 g d'huile de tournesol
-
½ c. à café de levure chimique (¼ de sachet)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pièce
Sód
14.9 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
264.2 kJ /
63.2 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi - n°36
45 Przepisów
Francja
Francja