Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo
TM6

Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo

4.6 (14 ocen)

Składniki

  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 4 tranci di nasello freschi (600 g circa)
  • 4 pizzichi di sale
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di acqua
  • 200 g di carote, pelate e a bastoncini (4-5 cm)
  • 200 g di carote viola, pelate e a bastoncini (4-5 cm)
  • 2 pizzichi di timo secco

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
971.3 kJ / 232.3 kcal
Białko
26.8 g
Węglowodany
7.6 g
Tłuszcz
10.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
3.3 g
Sód
997.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r761404