Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (Metric)
TM6

Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (Metric)

4.0 (4 oceny)

Składniki

  • 30 g extra virgin olive oil
  • ¼ - ½ tsp garlic powder
  • ¼ tsp paprika
  • ¼ tsp salt
  • ground black pepper, to taste
  • 800 g carrots, large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)
  • 1110 g water, divided
  • fresh mint leaves, to garnish
  • fresh thyme leaves, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
607 kJ / 145.1 kcal
Białko
1.9 g
Węglowodany
19.3 g
Tłuszcz
7.4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
5.6 g
Sód
293.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r760845