Urządzenia i Akcesoria
Supă de mazăre cu smântână maturată și șuncă crocantă
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porții
Składniki
-
șuncă, felii50 g
-
ceapă80 g
-
unt30 g
-
mazăre congelată500 g
-
apă500 g
-
concentrat pastă de legume1 lingură
-
sare½ linguriță
-
piper negru măcinat¼ linguriță
-
frunze de mentă proaspătă10 g
-
microplante doar frunzele10 g
-
miere20 g
-
smântână maturată, 30% grăsime100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
306.6 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
694.6 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
17.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bufet de Anul Nou
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy