Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Verduras asadas
- 80 g de bulbo de hinojo en cuñas de 1 cm
- 70 g de cebolla roja en cuñas de 1 cm
- 100 g de pimiento rojo en dados de 2 cm
- 100 g de coliflor en ramilletes pequeños
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 cucharadita de sal
- 20 g de aceite de oliva
Pesto
- 20 g de queso parmesano
- 10 g de piñones
- 1 diente de ajo
- 20 g de hojas de albahaca frescas
- 20 g de aceite de oliva
- ¼ de cucharadita de sal
Hojaldre
- 200 g de mantequilla (congelada en trozos pequeños de 1-2 cm)
- 200 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 90 g de agua fría
- ½ cucharadita de sal
Montaje
-
150
g de queso de cabra fresco en 8 trozos
lub 150 g de queso camembert en 8 trozos - 1 yema de huevo batida
- 200 g de tomates cherry en rama
- 10 - 12 hojas de albahaca fresca (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1780 kJ / 425 kcal
- Białko
- 8.6 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 33.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.1 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 636.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r760465