Urządzenia i Akcesoria
Gâteau au chocolat et citron
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 parts
Składniki
-
3 citrons jaunes non traités (zeste et jus)
-
125 g de beurre doux mou, coupé en morceaux
-
100 g de sucre en poudre
-
3 œufs
-
120 g de farine de blé
-
30 g de cacao en poudre
-
1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Sód
175.2 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1498.5 kJ /
359.3 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Węglowodany
33.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi - n°36
45 Przepisów
Francja
Francja