Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
TM6 TM5

Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream

5.0 (6 ocen)

Składniki

Mocha Ice Cream

  • 150 g raw cashew nuts
  • 230 g coconut milk
  • 30 g unsweetened cocoa powder
  • 120 g coconut sugar
  • 15 g agave syrup
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 3 tsp instant espresso powder
  • 1 pinch fine sea salt

Chocolate Lava Cakes

  • 150 g vegan dark chocolate, small pieces or callets
  • 150 g coconut butter, plus extra for greasing
  • 75 - 80 g caster sugar, to taste
  • 180 g eggs (approx. 3 medium eggs)
  • 5 g cornflour
  • 35 g rice flour

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3270.7 kJ / 781.7 kcal
Białko
12.7 g
Węglowodany
64.2 g
Tłuszcz
53.4 g
Tłuszcz nasycony
36.3 g
Błonnik
5.6 g
Sód
98.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r758285