Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
TM6

Turkey pasta in a creamy mushroom sauce

4.5 (54 oceny)

Składniki

  • 40 g vegetable oil
  • 1 brown onion, cut into eighths
  • 400 g skinless turkey breast fillet, cut into strips (3 x 1 cm - see Tips)
  • 250 g button mushroom, cut into halves or quarters
  • 150 g water, plus extra to cook
  • 1 tsp sea salt, plus extra to cook
  • ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 15 g cornflour
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 500 g dried pasta of choice
  • ½ bunch fresh chives, chopped, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3867.5 kJ / 924.4 kcal
Białko
41.9 g
Węglowodany
102.8 g
Tłuszcz
37.9 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Błonnik
5.7 g
Sód
592.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r758054