韭黃鮮蝦卷
TM5 TM6

韭黃鮮蝦卷

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 1 茶匙 低筋麵粉
  • 1 大匙 水
  • 100 克 紅蘿蔔, 去皮、切條
  • 200 克 韭黃, 切段
  • 300 克 草蝦仁, 切小塊
  • 1 茶匙 太白粉
  • 10 克 米酒
  • 5 克 香菜根, 切段
  • 12 張 春捲皮
  • 1000 克 油, 油炸用

Wartości odżywcze
na 1 塊
Kalorie
151 kJ / 36 kcal
Białko
4.1 g
Węglowodany
6.4 g
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r75776