Beef stock paste
TM6

Beef stock paste

5.0 (25 ocen)

Składniki

  • 40 g extra virgin olive oil
  • 300 g vegetables (e.g. celery, carrots, leek), cut into pieces (see Tips)
  • 1 garlic clove
  • 100 g brown onion, cut into quarters
  • 50 g tomato paste
  • 4 sprigs mixed fresh herbs, of choice, leaves only (see Tips)
  • 100 g rock salt
  • 30 g red wine
  • 1 dried bay leaf
  • 300 g beef mince

Wartości odżywcze
na 600 g
Kalorie
6169.9 kJ / 1474.6 kcal
Białko
65.5 g
Węglowodany
68.5 g
Tłuszcz
102.9 g
Tłuszcz nasycony
29.8 g
Błonnik
22.3 g
Sód
39207.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r757673