Tropical upside down pineapple cake
TM6 TM5 TM31

Tropical upside down pineapple cake

4.5 (28 ocen)

Składniki

  • 50 g salted butter, plus extra to grease
  • 80 g brown sugar
  • 1 fresh pineapple, ripe, peeled, cored and thinly sliced
  • 2 eggs
  • 100 g grapeseed oil
  • 150 g caster sugar
  • 100 g yoghurt
  • 200 g coconut milk
  • ¼ tsp coconut essence
  • 300 g plain flour
  • 2 tsp baking powder
  • 2 pinches sea salt
  • whipped cream, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1485.3 kJ / 355 kcal
Białko
4.6 g
Węglowodany
49.6 g
Tłuszcz
15.3 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Błonnik
1.7 g
Sód
126.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r757064