Korean Bo ssam
TM6 TM5 TM31

Korean Bo ssam

4.7 (12 ocen)

Składniki

Pork

  • 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
  • 50 g white sugar
  • 40 g sea salt
  • 4 tbsp brown sugar
  • 2 tsp grapeseed oil
  • 1 tsp sea salt

Ginger and spring onion sauce

  • 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
  • 3 cm fresh ginger, peeled
  • 50 g grapeseed oil
  • 20 g light soy sauce
  • 10 g lime juice (see Tips)
  • kimchi, to serve (see Tips)
  • lettuce leaves, of choice to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3775.8 kJ / 902.4 kcal
Białko
55.4 g
Węglowodany
16.8 g
Tłuszcz
66.9 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Błonnik
0.8 g
Sód
3255.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r757061