Urządzenia i Akcesoria
Passion Fruit Tart with Meringue
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Pastry Crust
-
lemon1
-
large eggs divided2
-
sugar5 oz
-
unsalted butter in pieces7 oz
-
salt1 pinch
-
all-purpose flour plus extra to dust14 oz
-
baking powder1 tbsp
Filling
-
large eggs divided8
-
heavy whipping cream14 oz
-
sugar4 ½ oz
-
6 oz passion fruit purée, canned, blendpassion fruit juice blend6 oz
Meringue Topping
-
sugar5 ½ oz
-
salt1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
289.9 mg
Białko
16.3 g
Kalorie
2891.4 kJ /
691.1 kcal
Tłuszcz
26.3 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Węglowodany
99 g