Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le rôti de bœuf
- 1 c. à soupe d'herbes aromatiques variées, déshydratées (origan, thym, estragon, basilic...)
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à café bombée de sel
- 3 - 4 pincées de poivre 5 baies
- 500 g de rôti de bœuf
- 500 g d'eau
La sauce aux herbes
- 25 g de parmesan, coupé en morceaux
-
20
g d'amandes émondées
lub 20 g d'amandes décortiquées - 1 gousse d'ail
- 10 g de feuilles de persil frais
- 30 - 40 g de roquette
- 2 - 3 pincées de sel
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 4 morceaux de baguette (20 cm env.)
- 80 - 100 g de tomates cerise, coupées en rondelles
- crème de vinaigre balsamique (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4939.2 kJ / 1180.5 kcal
- Białko
- 63.3 g
- Węglowodany
- 160.3 g
- Tłuszcz
- 32.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 1997 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r756327