Urządzenia i Akcesoria
Tartinable aux radis et curry breton
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
380 g
Składniki
-
200 g de radis roses
-
½ c. à café de sel
-
150 g de fromage frais, type Madame Loïk
-
15 g de jus de citron
-
10 g de curry en poudre breton
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 380 g
Sód
1061 mg
Białko
12 g
Kalorie
1815 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tartinables festifs
12 Przepisów
Francja
Francja