Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g yavru havuç, ince ve uzun olanlardan, yakl. 13 -14 cm uzunluğunda ( bk. öneriler)
- 10 g tereyağı
- 15 g bal
- 1 tutam tuz
- 2 dal taze kekik
- 30 g taze sıkılmış limon suyu, bk. öneriler
-
¼
tk çörek otu, serpmek için,
(opcjonalnie)
lub ¼ tk kimyon tohumu, serpmek için (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 405.9 kJ / 96.7 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 154.3 mg
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r755999