Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
蔬菜皮
- 100 - 150 克 紅蘿蔔 取皮。選用有機、清洗乾淨(詳見要訣)
- 1 茶匙 油
- 1 小撮 鹽
- 1 小撮 胡椒粉
奶酪球
- 200 克 菲達乳酪
- 150 克 奶油乳酪
- 5 克 新鮮檸檬汁
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 361.9 kJ / 86.4 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 304.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r755619